ŘEZÁNÍ

Profesionální řezání a dělení diamantovými kotouči má celou řadu specifik. Každý materiál je trochu jiný a při nevhodně zvoleném nástroji (špatně zvolený diamantový kotouč), nemusí být výsledek odpovídající očekávání. Vždy je dobré mít správný diamantový kotouč pro konkrétní materiál. Jiný kotouč bude vhodný pro řezání v měkké omítce a jiný koto...

Profesionální řezání a dělení diamantovými kotouči má celou řadu specifik. Každý materiál je trochu jiný a při nevhodně zvoleném nástroji (špatně zvolený diamantový kotouč), nemusí být výsledek odpovídající očekávání. Vždy je dobré mít správný diamantový kotouč pro konkrétní materiál. Jiný kotouč bude vhodný pro řezání v měkké omítce a jiný kotouč bude vhodný pro řezání v armovaném betonu. Není pravdou, že by kotouč co zvládá armovaný beton byl díky této schopnosti vhodný pro řezání měkké omítky, ba naopak určitě nebyl a jeho životnost by byla velmi omezená. U každého kotouče tak pro lepší orientaci uvádíme materiály pro které je přímo určen a které zvládá a snažíme se informovat o nevhodných materiálech pro konkrétní kotouč. Nebudete-li si jisti volbou kotouče podle návodných hvězdiček a popisu, neváhejte se na nás obrátit s vašim dotazem. Pozor při výběru kotouče nejen na vnější průměr, ale i n a vnitřní vrtání.

Zobrazit

ŘEZÁNÍ Počet produktů: 55

Podkategorie

  • PRO RUČNÍ BRUSKY
  • PRO ROZBRUS / ŘEZAČ SPAR
  • PRO STOLNÍ PILY
  • PRO AKU STROJE

    Kotouče lehké a tenké, případně malých průměrů, pro použití v akumulátorových úhlových bruskách a dalších akumulátorových strojích, pro lepší výkon a větší výdrž baterie. V některých případech jsou malé úhlové brusky (řezačky) osazeny menším vřetenem 10mm, např. BOSCH GWS 12V-76. Pro tyto ministroje nabízíme rovněž speciální diamantový kotouč pro drobné dodělávky a karbidový multikotouč jako doplňkový sortiment. Úhlové brusky od 115mm jsou dnes již na takové úrovni, že si z uživatelského hlediska můžete dovolit použít i veškeré další kotouče patřičných průměrů z naší nabídky. Od 115mm jsou akumulátorové stroje v drtivé většině osazeny klasickým vřetenem 22,23mm a můžete tedy čerpat z široké nabídky řezných i brusných! diamantových kotoučů.

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 55 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 55 položek